Schilderwerken

Heeft u verbouwingswerken achter de rug en denkt u na over de perfecte afwerking? Heeft uw nieuwbouwwoning nog een likje verf nodig? Of bent u uitgekeken op uw huidige interieur en wil u een nieuw kleurenpalet? Denk dan aan Schilderwerken Gianny! Wij hebben oog voor detail en verzorgen uw binnenruimtes tot in de puntjes.

Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht. Wij creëren een knus gevoel in uw woning door de passende kleuren uit te kiezen. Uw kantoorgebouw of handelszaak een professionele uitstraling geven? Wij staan voor u klaar. Uw klanten zullen versteld staan van de prachtige kleurcombinaties.

Heeft u niet meteen inspiratie of kan u wat hulp gebruiken bij uw keuzes? Wij geven u graag kleuradvies. Contacteer ons voor een afspraak en Gianny komt persoonlijk naar u toe! Door zijn jarenlange ervaring ziet hij meteen wat er in uw woning past. Hij heeft steeds kleurstalen op zak om u een duidelijk beeld van het resultaat te kunnen geven.

Gino Annys Schilderwerken
Gino Annys B

Speciale technieken

Van ons mag u net dat ietsje meer verwachten. Heeft u een schildertechniek in gedachten? Dan heeft Gianny die ongetwijfeld onder de knie! Denk er zo bijvoorbeeld aan om uw gevel te laten schilderen.

Een populaire techniek daarvoor is kaleien, vooral gebruikelijk bij restauraties van woningen, appartementen of kantoorgebouwen. Bij kaleien wordt een dunne kalkpleister met een blokborstel op de muur aangebracht. Het resultaat is een uniek egaliserend effect.

Afhankelijk van het gebruikte kaleiproduct werken we het geheel met kaleiverf af. De kleur van de kaleiverf bepaalt de uiteindelijke kleur van uw gevel. Een belangrijk voordeel van kaleien is dat het de originele structuur van de gevelsteen bewaart.