Diensten B

Schilderwerken & verftechnieken

Heeft u verbouwingswerken achter de rug en denkt u na over de perfecte afwerking? Heeft uw nieuwbouwwoning nog een likje verf nodig? Of bent u uitgekeken op uw huidige interieur en wil u een nieuw kleurenpalet?

Van ons mag u net dat ietsje meer verwachten. Heeft u een schildertechniek in gedachten? Dan heeft Gianny die ongetwijfeld onder de knie!

Behangwerken

Behangen is geen evidente klus. Als die niet goed wordt uitgevoerd, zal u luchtbellen onder het papier zien of scheef afgesneden randen krijgen. Zulke ongemakken vermijdt u absoluut bij Schilderwerken Gianny!

Behangen is voor Gianny een echte passie. Hij weet alles over verschillende behangtechnieken en blijft steeds op de hoogte van de laatste trends. Ideaal als u voor een vooruitstrevend interieur kiest.
Diensten E
Diensten C 1

Vloerbekleding

Wij zijn ook een uitmuntende keuze als u uw vloerbekleding wil aanpakken. Een knusse parketvloer, een makkelijk te onderhouden laminaatvloer, vast tapijt of toch maar tegels?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij laten onze creativiteit de vrije loop en kiezen de beste materialen voor uw woning.

Gyprocwerken

Gyproc is een uiterst kwalitatief materiaal, ideaal om uw interieur in stijl af te werken. Het maakt muren en plafonds een pak strakker. Gyproc is zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten een slim en veelzijdig alternatief.

U kan er bestaande muren en plafonds mee afwerken en ze tegelijkertijd ook isoleren. Voornamelijk voor scheidingswanden en tussenmuren is Gyproc een dankbaar materiaal. Het gaat erg lang mee, is recycleerbaar en vuurbestendig.
Gino Annys F